Medewerkers willen ook graag meedenken.

 

Intern ondernemerschap kun je organiseren.

Begeleiding, coaching en training voor personeel

 

Betrokken medewerkers zorgen voor een beter presterende organisatie.

Veel werkgevers zijn zich ervan bewust dat zij zich in een markt bevinden, waar meerdere aanbieders zijn. Innovatie en vernieuwing van diensten zijn belangrijk voor het voortbestaan van de organisaties.

 

Een organisatie levert betere prestaties, wanneer zij gebruik maakt van de creativiteit van haar medewerkers bij het bedenken van vernieuwingen en verbeteringen. Veel medewerkers willen ook graag meedenken. Zij willen actief meedoen met het verbeteren van producten en diensten en invloed uitoefenen op hun eigen werkwijze.

 

Eenmaal de stap gezet naar het stimuleren van de betrokkenheid van medewerkers zal dit uw organisatie ten goede komen. Medewerkers dragen ideeën aan voor verbetering van de producten en diensten en bedenken ook vernieuwingen. De trefwoorden hierbij zijn klantgericht en ondernemend werken.

 

Intern ondernemerschap kun je organiseren.

Wij willen, samen met u, een stappenplan maken om uw personeel bewust te maken van intern ondernemerschap. Hierin zal uw coach fungeren als sparringpartner en u zelf de lijnen laten uitzetten voor uw onderneming. Op die manier zal intern ondernemerschap worden ingebouwd op een manier die voor u en uw onderneming het beste is.