Van oriëntatie tot onderneming.

 

Maar:

 

Geen onderneming starten? Ook geen kosten!

 

Vraag vandaag nog een vrijblijvend gesprek met ons aan.

 

De startende ondernemer

 

Wij kunnen u helpen uw onderneming succesvol van de grond te krijgen. En ondersteunen u ook bij het succesvol blijven.
We werken individueel en op maat. Door deze werkwijze zijn de gesprekken met uw coach effectief. Ze gaan immers alleen over u en uw bedrijf het is uw onderneming, dus u moet het DOEN. Wij ondersteunen. De ondernemerscoach kent de weg, geeft adviezen en blijft u coachen. Ook na de start van uw eigen bedrijf.

 

Starten

U heeft besloten dat u een eigen bedrijf wilt gaan starten. Helaas gaat dat niet vanzelf. Een eigen bedrijf starten kost veel tijd en energie, maar geeft tegelijkertijd ook veel energie. U moet het allemaal zelf doen, u mag het allemaal zelf beslissen. Een goede voorbereiding is daarbij belangrijk. Zeker in de startperiode kan dan een goede begeleiding belangrijk en prettig zijn. Zo staat u er toch niet helemaal alleen voor!

 

Van oriëntatie tot ondernemen

Ons coachingstraject biedt zowel volledige trajecten voor de startende ondernemer die zich aan het oriënteren is (het gehele stappenplan, van idee tot operationeel bedrijf) als alleen modules voor de ondernemer die een specifieke vraag heeft. Het hangt ervan af hoever u al met uw plannen bent en welke specifieke ondersteuning u nodig heeft

 

Ondernemer worden

U maakt eerst een afspraak met de coach voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek stelt de coach zichzelf in het kort voor, zodat u weet wie u tegenover u hebt. Vervolgens is het woord aan u. Graag horen we al uw ondernemersplannen! Waar komt u vandaan, wat bent u van plan, hoe ziet u de toekomst als ondernemer voor u? Graag dagen we u uit om honderduit over uzelf en uw plannen te vertellen. Daarna vertellen we u graag wat wij voor u kunnen betekenen. Het eerste gesprek is vrijblijvend en zonder kosten.

Uit onderzoek blijkt dat de slagingskans van een startende ondernemer die gebruik maakt van coaching, 50% hoger ligt dan van een ondernemer die dat niet doet. (bron: KvK)

 

Geen onderneming starten? Ook geen kosten!

Kort na dit gesprek horen we graag zo snel mogelijk of wij u mogen ondersteunen bij het realiseren van uw bedrijf. Wanneer u besluit de stap niet te nemen, zullen wij u ook geen kosten berekenen.

 

Overeenkomst/afspraken

Besluit u dat wij u mogen ondersteunen bij de realisatie van uw bedrijf, dan worden de gemaakte afspraken in de vorm van een overeenkomst op papier gezet. Pas als u akkoord bent, start het traject.